dimarts, 4 de desembre del 2012

Actualització Mac OS X Mountain Lion

Actualització 29 de novembre de 2012


1. Actualització de Firmware Thunderbolt 1.1

Aquesta actualització soluciona un problema del MacBook Pro (mitjan 2012) i ​​alguns cables Thunderbolt que impedia el correcte funcionament de dispositius Thunderbolt alimentats mitjançant el bus.

2. iTunes 11

Una aplicació completament redissenyada. Amb iTunes ara és més divertit explorar i gaudir de la vostra música, pel·lícules i programes de televisió. Us encantarà el seu atractiu disseny integral, els dissenys personalitzats de cada àlbum, pel·lícula o programa de televisió de la vostra biblioteca, i les recomanacions personals que obtindreu cada vegada que feu clic a la botiga.

Sincronització de la reproducció. iCloud recorda ara on es vau quedar veient una pel·lícula o un programa de televisió. Quan veieu la mateixa pel·lícula o episodi des d'un iPhone, iPad, iPod touch o Apple TV, la reproducció es reprendrà des d'on la vau deixar l'última vegada.

3. Actualització de la compatibilitat RAW per a càmeres digitals 4.02

El format RAW de càmera digital emmagatzema més informació d'imatge que el format JPEG i permet obtenir millors resultats si s'utilitza amb aplicacions de tractament d'imatges com ara Aperture i iPhoto.

Aquesta actualització fa compatibles les imatges RAW de les segënts càmeres amb Aperture 3 i l'iPhoto '11:

Nikon COOLPIX P7700
Olympus PEN E-PL5
Olympus PEN E-PM2
Olympus STYLUS XZ-2
Panasonic LUMIX DMC-GH3
Sony Alpha NEX-5R
Sony Alpha NEX-6
Sony Alpha SLT-A99

Per a més informació: http://support.apple.com/





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada