dilluns, 9 de setembre del 2013

Virus Search.conduit.com

Search.conduit.com és un virus de segrest de navegador. Si no coneixeu aquest virus, podeu considerar-lo com una pàgina web de cerca real. No obstant això, aquest virus de segrest de navegador pot infectar el vostre ordinador a través de moltes maneres, com redireccionar la navegació a alguns llocs web insegurs o programes gratuïts, una vegada que el vostre equip està infectat per aquest virus, començarà a canviar la configuració d'Internet, el que és més, aquest virus pot infectar el vostre navegador que fins i tot es troba protegit per un programa antivirus. Aquest virus muta i s'amaga per tal de protegir-se, i es pot reactualitzar una vegada i una altra per tal de fer mal al vostre ordinador.

Search.conduit.com és un virus que pot infectar el vostre navegador quan feu clic en alguns llocs webs de descàrrega de programari infectat. Aquest virus de segrest de navegador redirigirà la navegació a webs d'alguns anunciants crea moltes finestres emergents d'altres llocs webs de manera que us pot tornar boig. Aquest web actua com un veritable cercador, però és un virus, per tant cal desinstal·lar-lo, si cerqueu qualsevol cosa en ell, aconseguireu un resultat diferent de quan cerqueu a Google.

El cercador web us oferirà uns estranys resultats no relacionats amb el que esteu cercant, amb alguns anuncis de web porno. I aquests webs contenen una gran quantitat de virus i troians i quan el seu equip està infectat per aquest virus segresten el navegador. A més, aquest virus pot fer forat a la vulnerabilitat del sistema perquè el virus pot controlar l'ordinador i furtar les vostres dades personals i informació. Si un dia trobeu que el vostre ordinador està infectat per aquest cercador la recomanació és desinstal·lar-lo d'immediat.

Es tracta d'un virus maliciós? No, no ho és. Però el fet és que la barra d'eines del navegador que promou fa alguns canvis no autoritzats a la configuració del vostre navegador, canvia la pàgina d'inici sense la vostra aprovació. A més, el programa informa de què s'instal·la a l'ordinador sense que l'usuari en siga conscient. Si constantment esteu redirigits a Search.conduit.com, està infectat amb aquest segrestador de navegador.

Com eliminar el virus Search.conduit.com?

Podeu haver quedat infectats amb el virus quan us heu instal·lant diverses aplicacions gratuïtes. Per exemple Search.conduit.com s'instal·la amb Vuze, programa per compartir arxius populars i infecta fins i tot navegadors d'ordinadors Mac.

Encara que Search.conduit.com no és un malware, és frustrant no poder traure la maleïda barra de cerca. Un programa normalment s'elimina del navegador mitjançant l'opció Afegir o Traure programes al panell de control, però aquesta barra d'eines ha de ser eliminada manualment o amb un programari especialitzat. L'extracció manual pot ser complicada en Windows, és per això que us recomanem utilitzar un programari de bona reputació anti-malware per a assegurar-se que feu neteja al vostre navegador. Una opció és el programari SpyHunter.

Desinstal·lar el programa en les diferents plataformes:

Windows XP: obrir el menú d'inici i feu clic a "Tauler de Control". Feu clic a "afegir" o "traure programes". Seleccioneu el programa no desitjat i feu clic a "traure".

Windows Vista i Windows 7, feu clic a "Inici -> Panell de Control". Feu clic a "desinstal·lar un programa". Feu doble clic a l'aplicació no desitjada que voleu desinstal·lar.

Windows 8 moveu el ratolí sobre la banda esquerra de la part inferior de la pantalla. Al Panell de Control feu clic a -> "desinstal·lar un programa". Feu doble clic a "programa no desitjat".

Google Chrome en Mac OS X, feu clic a "extensions" i desactiveu el programa:


Canvieu la configuració dels navegadors:

Internet Explorer, premeu la tecla "Alt" i premeu "T". Seleccioneu "Opcions d'Internet". Feu clic a l'opció "Avançada" i feu clic a "Reiniciar". Seleccioneu la casella de verificació i feu clic a "Reiniciar". Per a finalitzar el "reset", feu clic a "cerca".

Mozilla Firefox, premeu i mantingueu pressionada la tecla "Alt" i premeu la tecla "H". Feu clic a "informació de solució de problemes". Feu clic a "Reestablir" Firefox -> Reiniciar Firefox -> final.

Google Chrome, premeu i mantingueu pressionat la tecla "Alt" i premeu "F". Trieu "Eines" i després feu clic a "extensions". Ara ja podeu traure el "complement no desitjat". Feu clic a "configuració" a la banda esquerra del navegador. A la secció "Inici", feu clic a "Configuració - A l'inici" i canvieu la pàgina d'inici. A la secció de "cerca", feu clic a "gestiona els motors de cerca. Desmunteu el motor de cerca no desitjat i afegiu-ne un de nou si cal.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada