dimarts, 9 d’agost del 2011

opFacebook


Anonymous han craquejat llocs web de bancs, fundacions privades i governs. La seua pròxima aposta és atacar el nucli del sistema de Facebook. A un video de Youtube expliquen la seua amenaça. Si el video és autèntic, és clar que aquesta gent té la seua mirada posada a la xarxa social més poderosa del món.

Heus ací una transcripció parcial del video que podeu veure a sota:

"Nosaltres som Anonymous. Volem donar-vos un toc d'atenció amb l'esperança que fareu cas de les nostres següents advertències. El vostre mitjà de comunicació al qual tots vosaltres adoreu serà destruït. Si sou activistes voluntaris o colegues que senzillament voleu protegir la llibertat d'informació, aleshores uniu-vos a la causa i mateu a Facebook pel bé de la vostra pròpia privacitat. Facebook ha estat venent informació a les agències del govern i donant accés clandestí a les empreses de seguretat perquè puguen espiar a gent d'arreu del món.”


Sona prou a cosa de mal averany, però poden realment tombar el sistema de facebook?. Alguna gent ha especulat que la plataforma de Facebook és vulnerable a atacs pel seu ús de sistemes MySQL, la qual cosa facilita tombar els servidors on estan ubicats el seu sistema. Uns altres apunten sobre l'existència de falles als protocols de seguretat, encara que la gran majoria coincideixen que Facebook és més segur que la majoria de les xarxes socials per la seua popularitat als dispositius mòbils. La reflexió personal és que els que tenen el poder real de destruir Facebook des que existeix, són els seus usuaris. Entre aplicacions absurdes, comentaris irrellevants i fotografies narcisistes ...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada