dimarts, 30 de juliol del 2013

Foto panoràmica 0210

La permissivitat de les autoritats de Barcelona cap a certs comportaments de determinades bandes o "tribus" urbanes és d'autèntic escàndol

A la panoràmica de sota podeu observar el MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), a banda que no hem pogut entrar perquè avui és dimarts i aquest dia el museu és tancat (culpa nostra), ens ha caigut l'ànima als peus amb l'atmosfera i "ambient social" que s'hi respirava, a banda de la perillositat de l'accés al museu per culpa dels patinadors. La Plaça dels Àngels on és el museu era plena de patinadors convertint-la en un skatepark.

No estic en contra de l'skateboarding però si hi ha gent que el vol practicar, les autoritats municipals haurien d'habilitar un espai adient on aquesta gent el puga practicar. Avui en certs moments he patit per la meua integritat física i això en un espai públic és intolerable. Sincerament crec que aquests patinadors haurien de ser multats o sancionats.

Després d'esquivar amb una perillositat elevada els patinadors, quan hem intentar accedir al museu, abans d'assabentar-nos pel cartell a la porta que el dimarts era tancat, una sèrie de gent asseguda a la porta ens ha preguntat per què volíem entrar-hi, textualment ens han dit "¿pero queréis entrar?, ¿que no sabéis que la entrada vale una pasta?, ¡total para ver cuatro cuadros y dos estatuas!, ¡yo os lo aviso!", aquí ja m'ha caigut l'ànima als peus, sincerament.

Ara senzillament estic indignat, sembla ser que per a cert tipus de gent gastar-se 20€ en costo és una cosa normal, en canvi 6€ per una entrada a un museu és "una pasta"...

No entenc sincerament per què les autoritats de Barcelona són tant permissives amb tota aquesta gentola que espanten els turistes i fan perillar la integritat física dels vianants. Quelcom semblant a la plaça on és el Centre Georges Pompidou a París, per exemple, això seria impensable.


Versió Google Street View

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada